ISTEN HOZTA PLÉBÁNIAI HONLAPUNKON!

Menü

Videógaléria

2015. február 14-én tartották meg az Plébániai Jótékonysági Farsangi Bált. Az eseményen készült videófelvétel alább tekinthető meg.
A vencsellői Nagyboldogasszony Plébániatemplom megtartott Pásztorjáték, majd Éjféli Szentmise videófelvétele.
Ünnepi készülődés a vencsellői Nagyboldogasszony Plébániatemplomban.
Május 18-án, húsvét 5. vasárnapján a vencsellői plébániatemplomban a délelőtt 11 órai szentmisén Debrecenből érkezett a családokból álló kórus és zenekar.

2014 Virágvasárnapján a vencsellői Nagyboldogasszony Plébániatemplomban a Passiót énekelték a hívek, melyről a felvétel alább tekinthető meg.

Egy összeállítás készült a Gávai Római Katolikus Egyházközség 2010 és 2013 közötti eseményeiből. A videó alább tekinthető meg.

2014. március 1-én került megrendezésre a Gávavencsellői Római Katolikus Egyházközségek jótékonysági, farsangi bálja. Az eseményen készült videófelvétel, alább tekinthető meg.

2014. január 26-án a vencsellői Nagyboldogasszony Plébániatemplomban tartottunk Szentmisét, a "málenykij robotra" elhurcolt élő- és elhunyt emberekért. A Szentmisében az elhunytak számára kértük a a Mindenható Isten irgalmát, az élőknek pedig a megbocsátás és megnyugvás kegyelmét.

A Vencsellői Nagyboldogasszony Plébániatemplomban 2013. december 24-én, az Éjféli Szentmise előtt tartották meg a gyermekek Pásztorjátékát. Az előadásról készült videófelvétel alább tekinthető meg.

A gávai Munkás Szent József templomban, 2011. november 19-én és 20-án Családi hétvégét szerveztek. A második napon Dr. Seregély István, nyugalmazott egri Érsek Atya látogatott el az Egyházközségbe. Az ünnepi Szentmise videófelvétele alább tekinthető meg.

A gávai Munkás Szent József templomban, 2011. november 19-én és 20-án Családi hétvégét szerveztek. Az első estén Dr. Soltész János, a nyíregyházi Görög Katolikus Hittudományi Főiskola Rektora tartott előadást. Az esten készült videófelvétel is, melyek alább 4 részben tekinthetők meg.


A honlap az (em) ecclesia segítségével készült.
© (em), 2007-2008.   -   emecclesia.hu

Design from Free Templates - your source for free web templates